به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه برق ایران، سید علی بنی هاشمی اظهارداشت: با راهاندازی این سه واحد نیروگاهی در طول یک هفته گذشته که با تلاش متخصصان و دستاندرکاران این سازمان صورت گرفته است، قابلیت پایداری شبکه سراسری برق کشور افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران از واحدهای سوم نیروگاه خرمشهر، سوم نیروگاه قاین و واحد اول نیروگاه کاشان به عنوان طرحهایی یاد کرد که در طول یک هفته گذشته با شبکه سراسری برق کشور سنکرون شده است.
وی با بیان این که ظرفیت واحد سوم نیروگاه قاین 159 مگاوات است، افزود: واحدهای اول نیروگاه کاشان و سوم نیروگاه خرمشهر هم که به تازگی وارد مدار شدهاند، ظرفیت تولید 162 مگاوات برق را دارند.
بنی هاشمی خاطرنشان کرد: ظرفیت هر سه واحد نیروگاهی در شرایط استاندارد در مجموع 483 مگاوات خواهد بود.
رئیس هیات مدیره سازمان توسعه برق ایران اضافه کرد: در حال حاضر نیروگاه قاین در چهار واحد 159 مگاواتی، نیروگاه خرمشهر در شش واحد 162 مگاواتی و نیروگاه کاشان در دو واحد 162 مگاواتی در حال ساخت است .
وی یادآور شد: واحدهای باقی مانده این نیروگاه ها نیز براساس برنامه زمانبندی صورت گرفته، به زودی وارد مدار می شوند.
بنی هاشمی از نیروگاه خرمشهر، سوم نیروگاه قاین و واحد اول نیروگاه کاشان به عنوان طرحهایی یاد کرد که در طول یک هفته گذشته با شبکه سراسری برق کشور سنکرون شده است.
وی با بیان این که دست اندرکاران این طرح ها تمام تلاش خود را برای راهاندازی زودتر از موعد واحدهای نیروگاهی انجام داده اند، تصریح کرد: در همین راستا و به منظور حداکثر استفاده از سرمایه گذاری صورت گرفته در این نیروگاه ها، با اولویت دادن به فعالیت های مسیر سنکرون( فعالیت هایی که در راه اندازی سریعتر واحد نیروگاهی تاثیرگذار است)، زمان در نظر گرفته شده در برنامه ریزی ها بسیار فشرده تر منظور شد.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران گفت: در این میان نیروگاه کاشان با کسب یک رکورد زمانی، در 13 ماه
ساخته و راه اندازی شد که این موضوع در صنعت برق کشور بی سابقه بوده است.
رئیس هیات مدیره سازمان توسعه برق ایران با اشاره به حضور بخش خصوصی در زمینه تولید برق گفت: در همین زمینه سرمایهگذاری جهت ساخت نیروگاه های کاشان و خرمشهر توسط شرکت های خصوصی صورت گرفته است.
بنیهاشمی گفت: تامین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، افزایش پایداری شبکه، بهبود ولتاژ و افزایش ظرفیت تولید برقکشور از جمله اهداف ساخت نیروگاه های مورد اشاره به شمار می رود.
وی یادآورشد: انتظار می رود که با ساخت این نیروگاهها، زمینه های اشتغال و رشد صنعت در محل های ساخت و اجرای این پروژه ها، بیش از پیش رشد یابد.
مدیرعامل سازمان توسعه برق ایران با بیان این که در ساخت این نیروگاهها از حداکثر توان مهندسی داخل کشور استفاده شده و بیشتر تجهیزات آن نیز ساخت داخل است، خاطرنشان ساخت : سوخت اول همه این نیروگاه ها گاز است اما در مواقع لزوم از گازوئیل به عنوان سوخت جانشین برای تولید برق در آنها استفاده خواهد شد.
نظر شما